Boat Deck geeft uw bootvloer Comfort, Gemak en Uitstraling

Wanneer u met familie en vrienden recreëert of watersport activiteiten uitoefent op uw boot? wilt u ten alle tijde stabiel op uw voeten staan, of u nu loopt, bedient, bestuurt, aanmeert, ankert, uw wakeboard aantrekt, of uw kinderen van de boot laat duiken! stabiliteit op een bewegende boot is belangrijk tegen uitglijden en ongelukken.

Tegelijkertijd brengt het u comfort, gemak en uitstraling.

De vloeren van BoatDeck zijn van de beste kwaliteit EVA / PE Foam en bieden optimale comfort en kunnen geheel uw wensen Custum Made worden gefabriceerd.

Waarom kiezen voor Boat Deck

Onze EVA/PE Foam dekking is van hoge kwaliteit en biedt een oplossing voor booteigenaren die klaar zijn met hun kale en harde bootvloer of vloerbekleding en op zoek zijn naar een duurzame en onderhoudsarme bootvloer.
Onze BoatDeck EVA-PE vloeren zijn UV bestendig, oliebestendig, Isolerend en geluid en trillings dempend en Antislip.
Hierdoor bent u verzekerd van duurzaamheid en gemak.

Productie en Installatie

BaotDeck bootvloeren worden custum made gemaakt voor elk type vaartuig zoals sportboten, visboten, skiboten, commerciële boten, zeilboten, woonboten, jetski's, waterscooters, kajaks en paddleboards.

BoatDeck maakt gebruik van de modernste meetinstrumenten om uw vaartuig digitaal te mallen.

Verder fabriceren wij onze eigen vloeren door onze designers die de vloeren geheel naar uw wens uittekenen.

Het design wordt vervolgens via een CAD/CAM programma naar onze CNC machine verzonden en nauwkeurig gefreesd waardoor wij een nauwkeurige pasvorm en installatie kunnen garanderen.

Deze duurzame en nauwkeurige afwerking zal u boot een geheel andere en nieuwe uitstraling geven.

Onze vloeren zijn beschikbaar in verschillende diktes, kleurencombinaties, patronen en een verscheidenheid aan afwerkingen en logo's